Våra tjänster

Våra tjänster

Över 100 börsbolag förlitar sig på oss som leverantör av investerarkommunikationslösningar. Vi har lång erfarenhet av avancerade produktioner av allt från presskonferenser till bolagsstämmor och utbildningsseminarier. Våra kunder vet att vi är en pålitlig partner för den som har höga krav på visuellt avancerad webstreaming med hög data- och leveranssäkerhet.

IR events

Som kund hos oss kan ni lägga allt fokus på er kommande presentation. Vi tar hand om allt annat som exempelvis att boka eventuell lokal och säkerställa de tekniska förutsättningarna, sammanställa grafiska inslag som går i linje med er företagsprofil samt se till att ni känner er bekväma i den miljö ni kommer att presentera i så allt flyter på som det ska.

VÄLKOMMEN MED DIN BESTÄLLNING ELLER OFFERTFÖRFRÅGAN

Delårsrapporter

Under fjolåret producerade vi mer än 250 webbsändningar.

Formatet är uppskattat av våra kunder och förbättrar på många sätt bolagets investerarkommunikation. En delårsrapport producerad av oss når garanterat den tilltänkta målgruppen och får automatiskt en bred spridning. Vi är den enda leverantören på marknaden med direkttillgång till Inderes’ plattform och community med över 75 000 småsparare och investerare.

Kolla in Bolidens webbsändning

Direktsändningar

Vi producerar hundratals direktsändningar för en mängd olika bolag per år. Har ert bolag ett budskap ni vill förmedla? Vi hjälper er med kvalitativa sändningar av allt från informationsmöten, utbildningar och presskonferenser! Referenser finner ni här nedanför.

Kolla in Anoras presskonferens
VI SKRÄDDARSYR ERT EVENT

Hos oss är dit event i trygga händer. Vår service omfattar alla steg i processen, från planering till produktion av både virtuella, hybrida och fysiska events. Vi skräddarsyr precis den helhet ni önskar och filar gärna på de där små detaljerna som skapar den bästa möjliga upplevelsen för era deltagare.

VÄLKOMMEN MED DIN BESTÄLLNING ELLER OFFERTFÖRFRÅGAN

Virtuella bolagsstämor

Våra virtuella helhetspaket möjliggör en organisering av lagstagade bolagsstämmor på ett tillgängligt, kostnadseffektivt och ansvarfullt sätt. En virtuell bolagsstämma erbjuder en större möjlighet för ett jämlikt deltagande. Alla kan delta, oberoende av fysiska begränsningar eller var i världen man befinner sig.

Vårt tjänstepaket innehåller alla de funktioner och element en traditionell bolagsstämma ska ha. Vi erbjuder möjligheter till säker autentisering och röstning samt nätverkande mellan deltagarna i stämman. Tjänsterna omfattar samtliga mötesdeltagare, av både privat- och institutionell karaktär.

Vår service täcker hela processen: från planering till medverkande under stämman samt efterarbete såsom insamling av feedback och administrativa processer enligt gällande direktiv.

Vi tillgodoser era specialönskemål och fokuserar alltid lite extra på detaljerna som gör ”det”. Vi levererar precis den helhet ert bolag önskar!

Kolla in Nordeas bolagsstämma

Kapitalmarknadsdagar

Varje år producerar vi över 30 CMD-events runt om i Europa. Våra kunder vet att vi är den bästa partnern då kraven på estetik, smidighet, kvalitet och leveranssäkerhet är höga. Oberoende av format levererar vi på ett idérikt och lyhört sätt träffsäkra produktioner.

Kolla in Aktias Kapitalmarknadsdag

Högklassiga kundevents

Vill ert bolag göra intryck med eftertryck? Vi är experter på högklassiga events av både virtuell och hybrid karaktär som garanterat tilltalar era kunder och intressenter. Våra eventplanerare hjälper er under varje steg på vägen med allt från planering till production samt tekniska detaljer.

Kolla in Fingrids kundevent